Kosten & budget

wat kost een uitvaart

Geen uitvaart is hetzelfde, en ook de kosten kunnen dus flink uiteenlopen. De kosten voor een uitvaart bestaan uit het SENS tarief voor onze begeleiding en de overige uitvaartkosten, die wij één op één doorberekenen. 

Wil je weten wat een uitvaart met jouw wensen gaat kosten? Neem gerust contact met ons op. En lees hieronder meer over ons SENS tarief, de overige uitvaartkosten en uitvaartverzekeringen.

contact opnemen

SENS tarief


Persoonlijke begeleiding en maatwerk gaan niet samen met een blik op de klok. Daarom rekenen we altijd een vast bedrag. In de periode tussen overlijden en uitvaart zijn we volledig beschikbaar voor jullie. Naasten hebben één contactpersoon; degene die met jullie de voorbereiding doet, is ook degene die de uitvaart begeleidt.

Soms kost een uitvaart veel meer werk, of juist minder werk. Dan passen we in lijn met jullie wensen en budget ons tarief aan. 

 

 

download document SENS tarief

Uitvaartkosten


Uitvaartkosten zijn alle kosten voor producten en diensten die wij afnemen bij anderen voor de uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan de rouwkaart, de kist, mand of wade, de begrafenis of crematie, de afscheidslocatie of het vervoer. SENS is onafhankelijk. We rekenen voor deze diensten altijd gewoon de kostprijs. Daardoor kunnen wij objectief adviseren en regelen we wat het best bij jullie wensen past.

 

De kosten van een uitvaart kunnen sterk uiteenlopen en hangen af van jullie keuzes en de omstandigheden. In totaal liggen de kosten van een uitvaart meestal, inclusief ons SENS tarief, tussen de 4000 en 9500 euro. Maar meer – of minder – kan ook. 

 

Uitvaartverzekering


Is er een uitvaartverzekering? Wij kunnen nagaan hoeveel de uitkering is van de polis, en of je verzekerd bent voor diensten of voor een geldbedrag. In elk geval kunt je met elke soort verzekering bij ons terecht, het maakt niet uit bij welke verzekeraar deze is afgesloten. 

meer info

Kennismaken?


Heb je vragen over wat er allemaal kan rondom een uitvaart, over de invulling, of over de kosten? We komen graag een keer langs om kennis te maken en vragen te beantwoorden. Na dit gesprek ontvangt u een verslag met kostenoverzicht. Natuurlijk is zo’n eerste gesprek gratis en zitten jullie nergens aan vast.

maak een afspraak