Welkom met elke uitvaartverzekering


Er zijn grote verschillen in uitvaartverzekeringen. Hieronder vertellen we daar meer over. Waar en hoe je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht.

contact opnemen

Naturapolis


Bij een naturapolis is een aantal diensten en producten verzekerd in een standaardpakket. Het idee erachter is dat de verzekeringsmaatschappij ook de uitvaart verzorgt. Aanvullende wensen worden dan aan je doorberekend. Wil je dat wij de uitvaart verzorgen? Dat kan. De verzekeraar is verplicht de waarde van de verzekering uit te keren. We kunnen helpen uitzoeken welk bedrag de verzekeraar in dat geval zal uitkeren.

Kapitaalverzekering


Bij een kapitaalverzekering wordt enkel altijd een bedrag uitgekeerd na overlijden. Met dat bedrag kan de uitvaart betaald worden, hoe of door wie deze ook wordt vormgegeven. Bij een kapitaalverzekering hebben de nabestaanden een grotere keuzevrijheid. Het budget is geheel naar eigen inzicht te besteden.

Waarde van de uitvaartverzekering


Waar je ook verzekerd bent, wij kunnen altijd de uitvaart begeleiden. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de waarde van de verzekering en de mogelijkheden. 

Kennismaken


Een eerste gesprek met ons is altijd vrijblijvend. We komen graag een keer langs om kennis te maken en vragen te beantwoorden. Na dit gesprek ontvangen jullie een verslag met kostenoverzicht. Natuurlijk kost zo’n eerste gesprek helemaal niets en zitten jullie nergens aan vast! 

contact opnemen