Meta, Indra en Simone


SENS is een echt drievrouwsbedrijf. Na hun werk in het theater en de muziek hebben Meta, Indra en Simone elkaar gevonden in de uitvaart. Persoonlijk, creatief en onafhankelijk.

visie

Meer over Meta

Meta Stevens

“Meta kan goed de tijd nemen, luisteren en stiltes laten vallen. Met een open geest legt ze het eerste contact en ze stelt haar vragen zo, dat voor mensen al snel heel vertrouwd voelt. Tijdens de uitvaart neemt ze iedereen mee in de gewenste sfeer en stelt ze de mensen op hun gemak met haar rustige stem en zorgvuldig gekozen woorden.” 
 

Meta werkte voorheen als regisseur van zanggroepen en koren. Zij woont in Lombok, Utrecht en heeft een pipowagen op de Utrechtse Heuvelrug om er af en toe helemaal uit te zijn.

Meer over Indra

Indra van den Berg

“Indra is een warme, betrokken vrouw, met interesse in elk mens. Ze beweegt soepel mee met de wensen en behoeftes van een familie. Ze heeft oog voor detail, zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Haar talent voor woorden zet ze met plezier voor je in.”

 Jarenlang was Indra zelfstandig ritueelbegeleider, dus ‘spiritueel theater’ is haar niet vreemd. Ze woont in Lunetten met haar gezin, zingt, sport en waagt af en toe een dansje.   

Meer over Simone

Simone Scholts

“Simone is heel goed in het regelen van alles wat er bij de organisatie van een uitvaart ter sprake komt. Ze kan mijlenver vooruit kijken, ziet op alle niveaus de details en kan veel ballen tegelijk in de lucht houden. Bovendien is Simone attent en betrouwbaar. Ze kan goed inschatten wat haalbaar is en doet altijd wat ze belooft.”

Simone werkte als productieleider bij toneelgezelschappen als ’t Barre Land en jeugdtheater Het Lab. Samen met haar man en twee kinderen woont zij in Utrecht-West.

Even voorstellen

Anouk Vonk

We vinden het belangrijk dat er ook na de uitvaart nog aandacht en zorg is. Daarom worden nabestaanden ongeveer zes weken na de uitvaart gebeld door Anouk. Om nog eens na te praten, je verhaal te doen, te sparren over dingen waar je tegenaan loopt, of gewoon praktische tips voor de nalatenschap. 

meer over Anouk 

Wij werken samen met


SENS werkt graag samen met de fijne zorgteams DV Utrecht en Ruud Sikken Overledenenzorg.


SENS is partner van stichting Tröst
SENS is partner van Greencoffins fairtrade uitvaartmanden
SENS is partner van Wikkelgoed wades
 

Wij zijn onderdeel van